Termék részletek


RedCastle Varázs pólya

RedCastle Varázs pólya
  • RedCastle Varázs pólya
  • RedCastle Varázs pólya
  • RedCastle Varázs pólya
  • RedCastle Varázs pólya

Termék ára
6 990 Ft
Tulajdonságok kiválasztása
Termék kosárba helyezése
Egységár
6 990 Ft/db
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
Rendelhető
Rövid leírás a termékről
Márka: RedCastle
Ajánlott kor: 0-14 hetes korig

Amennyiben nincs raktáron több hét is lehet a várakozási idő. Raktárkészletről érdeklődjön vagy rendelés után egyeztetünk!
A termék tulajdonságai
Egy békés baba jobban alszik - így a szülei is!

A pólyázás régi hagyományra épül, a Varázspólya a régi pólya modern változata, vagyis egy puha pamut pólya, melyet arra terveztek, hogy a méhen belüli életre hasonlító érzést biztosítson, amely megnyugtatja az újszülötteket és segíti őket az Új Élethez való alkalmazkodásban. Ha a baba nyűgös vagy fáj a hasa és nehezen tud elaludni, vagy látható ok nélkül sír, akkor ajánlott bebugyolálni a Varázspólyával.

A takaró különleges kialakítása a baba karjait a teste mellett tartja, így megakadályozza az alvásból történő felriadást vagyis a Moro-reflexet (amikor a saját kontrollálatlan karmozgása felriasztja a babát. A Moro-reflex a felfedezőjéről, Ernst Moro gyermekgyógyászról kapta a nevét. A Moro-reflex akkor lép működésbe, amikor a csecsemő úgy hiszi, hogy leesett valahonnan például, amikor hirtelen hátradől. Ilyenkor a babák karjaikat kitárják, és kezükkel-lábukkal kapálózni kezdenek). A varázspólya enyhe nyomást is gyakorol a baba pocakjára, ami segít neki megnyugodni, és szinte azonnal lecsendesíti. A baba a lábait szabadon mozgathatja a Varázspólyában, és ha nagyon meleg van, akkor a pici lábakat a pólyán kívül is hagyhatjuk.
Napközben, amikor a baba ébren van, ne tartsuk a pólyában, hanem hagyjuk, hogy felfedezze és játszon a kezeivel.
Anyaga: 100% pamut (TOG érték: 1.5)
Gyártó
RedCastle

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés